Marjolein

Zangeres

Vocal Coach

 

 

Ik heb altijd al graag muziek gemaakt. Na de havo ben ik naar de Pabo in Helmond gegaan om lerares te worden. In die periode besloot ik mij ook verder te ontwikkelen op het gebied van zang.

 

Zanglessen volgde ik bij Dorris van de Meerendonk, Jacqueline Fijnaut en Gé Titulaer. Vervolgens behaalde ik in april 2014 mijn “bachelor of music” en mag ik mezelf sindsdien vocal coach noemen.

 

Daarna ben ik mijn eigen zangpraktijk gestart: Marjolein Zangeres & Vocal Coach.  Ik verzorg nu thuis zanglessen en ben tevens werkzaam als vocal coach bij de Muzikantine in Horst. Ook geef ik wekelijks stemvorming bij Meriko Vocaal uit Meterik.

 

Zelf zing ik in de a capella groep Quintella. Met deze groep stonden we in 2013 onder meer op de Zomerparkfeesten in Venlo en werden we in 2014 tweede tijdens het “Nederlands Festival voor Vocale Ensembles” in Hengelo, ook wonnen we in datzelfde jaar “Den Bosch goes a Capella”. Op dit moment zijn we met onze voorstelling “Cup of tea” te zien in verschillende zalen en theaters.

 

Verder zing ik met pianiste Maartje Smedts in het duo MBrace. We spelen regelmatig in verschillende kleine settings. In samenwerking met Henk Deters staan we nu op de planken met onze Franse muziektheatervoorstelling “La Vie au Creux de la Main”; het leven in de palm van je hand.

 

Buiten de muziek ben ik nog een dag in de week werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs.

 

Biografie

Sef van Megenlaan 40  |  5872 AW Broekhuizen |  info@marjolein-music.nl marjolein-music.nl  |  +31(0)6-46385870

Marjolein